29. září 2024 bychom Vás rádi pozvali na setkání s Felixem Slováčkem pod otevřeným nebem v Horní Lomné v Beskydech. Těšit se můžete na jedinečný koncert, skvělou zábavu a samozřejmě výborné pití. Představení se bude konat na krytém pódiu u obecního domu. 

Setkání s Felixem Slováčkem bude pod otevřeným nebem v Horní Lomné v Beskydech, kde budete moci zažít jedinečný večer plný hudby, setkání s Felixem a budete mít možnost podpořit organizaci, která je zaměřena na komunitu bojující s rakovinou. Jméno této organizace je Nebýt na to sama a tato organizace velmi pomohla Aničce Slováčkové.  Příspěvky sponzorů a sbírka dobrovolného vstupného budou použité na podporu této organizace. Zprostředkovatelem sbírky je nezisková organizace Dary života, z.s., která může vydat smlouvu nebo potvrzení o daru. Sponzorské dary můžete poslat na číslo účtu: 6385484399/0800 a do poznámky napište „Nebýt na to sama“. Toto je QR pro zjednodušení platby.

 

 

 

Mapa slouží pro orientaci, parkoviště a žlutá označení slouží pro možnosti parkování. Penzion Bawaria a místo kulturní akce jsou vyznačeny.

Potřebujete poradit?

Osobní údaje budou zpracovány v souladu se zásadami zpracování osobních údajů.